Jeg er glad for at nogen har opfundet meatza, en pizza uden bund. Egentlig kan også kaldes et fladt farsbrød med tomatsauce og ost, lige meget hvad, det smager herligt.
4 personer med salat til:
500 g hakket øko oksekød
500 g hakkede grøntsager af eget valg, dog er 1 mellemstort løg inkluderet (jeg brugte rødt spidskål, løg og squash) - en rest salat fra dagen før kan fint bruges!
1 øko æg
100 g pikantost med krydderier - kan udelades
1-2 tsk. fint salt, friskkværnet peber
200 g god tomatsauce, hjemmelavet eller Urtekram f.eks.
200 g revet ost efter eget valg
Hak grøntsagerne i en foodprocessor.
Bland kød, hakkede grøntsager, æg, pikantost, salt og peber med hænderne, eller håndmikser med dejkroge, til en sammenhængende fars.
Læg farsen på en bageplade med bagepapir eller i en tærteform, og glat ud til pizzaform.
Smør tomatsauce på.
Bag meatzaen 20 minutter, tag den ud og bred revet ost over.
Bag meatzaen 15-20 minutter mere, og server den med en god grøn salat.
4 personer med salat til:
500 g hakket øko oksekød
500 g hakkede grøntsager af eget valg, dog er 1 mellemstort løg inkluderet (jeg brugte rødt spidskål, løg og squash) - en rest salat fra dagen før kan fint bruges!
1 øko æg
100 g pikantost med krydderier - kan udelades
1-2 tsk. fint salt, friskkværnet peber
200 g god tomatsauce, hjemmelavet eller Urtekram f.eks.
200 g revet ost efter eget valg
Hak grøntsagerne i en foodprocessor.
Bland kød, hakkede grøntsager, æg, pikantost, salt og peber med hænderne, eller håndmikser med dejkroge, til en sammenhængende fars.
Læg farsen på en bageplade med bagepapir eller i en tærteform, og glat ud til pizzaform.
Smør tomatsauce på.
Bag meatzaen 15-20 minutter mere, og server den med en god grøn salat.
Kommentarer
Send en kommentar