Grønt pålæg, lækkert, sundt og slankende!

Lækkert grønt pålæg med et lavt kalorieindhold, men megen smag!




Til 2 madder:
2 stk. rugbrød med mange kerner, f.eks Mesterværk fra Kohberg
1/2 avocado

1 dl hytteost 4 %
1 håndfuld persille
1 stilk blegselleri
8 mandler
1 tsk. kakaonibs (kan udelades)
1 spsk. æblemost eller saft
salt, peber og 1/2 tsk. honning (kan udelades, men højner smagsoplevelsen)

Fjern top og bund fra selleristænglen, del den på langs og skær den i små bidder.
Skyl, tør og hak persillen.
Hak mandlerne.
Rør hytteost, bladselleri, persille, mandler, kakaonibs, saft, salt, peber og honning sammen.

Smør brødet med lidt smør eller nøddesmør, skær avocadoen i skiver og læg disse på brøddet.
Pynt med hytteostblandingen og spis løs! Hvis der pålæg i overskud, så spis det ved siden af!
Du kan pynte madderne med karse og lidt ekstra salt, eller frysetørrede bær, alt efter om du vil have en salt eller sødlig mad.


Kommentarer