Krydret tomatsuppe

1 ps. flåede hakkede tomat
1 stort løg eller 1 porre
1-2 røde peberfrugter
1 stor gulerod
1 æble
2 fed hvidløg
basilikum, oregano, paprika, chili, salt, peber
olie
1 l bouillon - gem suppen i fryseren, når du koger kød/kylling o. lign., eller brug en terning
honning
evt. appelsinsaft

1 stor moden avocado
3 spsk. syrnet mælkeprodukt
salt, peber, hvidløg

Hak alle grøntsager. Svits 1 spsk. basilikum og oregano, 2 tsk. paprika og lidt chili i olie, tilsæt grøntsagerne, fedt alt ind. Tilsæt bouillon og flåede tomater, og kog 10-15 minutter. Blend det groft og smag til med salt, peber, evt. chili og honning. Det skal være syrlig-sødligt-stærkt. Smag til med appelsinsaft, hvis du kan lide det.

Lav en guacemole af moset avocado, lidt syrnet mælkeprodukt, salt og 1 fed hvidløg.
Spis det i suppen.

Kommentarer