Omelet muligheder

8 æg (2 pr. spisende)
16 spsk vand, mælk eller fløde
1-2 tsk. salt, peber
evt. revet ost, hvis det passer til fyldet

Pisk det hele sammen og steg omeletten ved middelvarme til den stivner.

Fyld, svitses let og hældes på omeletten - eller svitses først og så hældes æggemassen oven på:
1. spinat, løg, bacon/skinke/pølse, tomat, hvidløg, ost
2. champignon, løg, hvidløg, pølse
3. løg, hvidløg, rejer, frisk krydderurt (persille, basilikum, korinder, karse, spinat), tomat, evt. fennikel
4. ærter, skinke, krydderurt, ost
5. asparges, skinke/pølse, tomat, hvidløg
6. skinke, æble, løg
7. peberfrugt, løg, tomat, hvidløg, frisk basilikum (eller andet kryddergrønt) evt. skinke/pølse eller hakket oksekød
8. røget makrel, sorte oliven, peberfrugt, løg, hvidløg, kryddergrønt (svits alt minus makrel, i bland så makrel, læg på omelet)

Kommentarer