Luksuriøs koldskål med passionsfrugt, honningmandler og bagt hvid chokolade

1 l kærnemælk
2 æggeblommer
4-5 spsk sukker
kornene fra 1/2 vanillestang
skallen fra 1 øko citron
3 passionsfrugter

1,5 dl. piskefløde
bagt hvid chokolade
honningstegte mandler

Pisk æggeblommer med sukker, vanillekorn og citronskal til en tyk æggesnaps.
Bland kærnemælken i.
Skær 2 passionsfrugter over, og udtag frugtkøddet med en ske og hæld i koldskålen.
Rør rundt.

Bag 200 g hvid chokolade på bagepapir ved 120 grader til det bliver lysebrunt og sprødt (op til 1 time, men hold øje med det). Afkøl helt.
Rist 25 g hele mandler let, sluk panden og vend med 1 spsk skefuld honning. Læg på bagepapir til afkøling.
Hak chokolade og mandler mellemfint (skal være HELT koldt).
Pisk fløden let, og vend med bagt chokolade og mandelcrunch.

Læg fløden på koldskålen og vend det sammen med et let tag. Der skal dog stadig ligge et lag af flødeskum øverst. Pynt til sidst med kødet fra 1/2 passionsfrugt.


.

    Kommentarer