1 stor lammebov
1 granatæble
1 bdt. persille
citronsaft
Læg en lammebov i en bradepande med lidt vand i bunden. Krydr med salt og peber. Læg folie over.
Bag boven et par timer ved 180 grader. Afkøl.
Riv kødet af boven.
Skær granatæblet over, og befri kernene fra de hvide hinder.
Hak persillen groft.
Bland kødstrimlerne, granatæblekerner, persille og citronsaft i en salatskål med lidt fin salt og lidt friskkværnet peber.
Server med ovnstegte kartofler, en couscoussalat, evt. en melonsalat med feta.
1 granatæble
1 bdt. persille
citronsaft
Læg en lammebov i en bradepande med lidt vand i bunden. Krydr med salt og peber. Læg folie over.
Bag boven et par timer ved 180 grader. Afkøl.
Riv kødet af boven.
Skær granatæblet over, og befri kernene fra de hvide hinder.
Hak persillen groft.
Bland kødstrimlerne, granatæblekerner, persille og citronsaft i en salatskål med lidt fin salt og lidt friskkværnet peber.
Server med ovnstegte kartofler, en couscoussalat, evt. en melonsalat med feta.
Kommentarer
Send en kommentar