1 broccoli
2 røde æble
1 stor gul/orange peber
50 g mandler (el. hasselnødder)
5 store bløde dadler
1/2 dl mandelolie/hasselnøddeolie (eller neutral olie)
1 tsk. salt, peber
1 spsk tamari
saft fra 1/2 citron
Bryd broccolien op små buketter. Læg dem i en sigte og overhæld med kogende vand. Vandet skal blot blanchere broccolien, og skal kunne løbe fra med det samme.
Skær æblerne og peber (skyllede) i tern.
Rist mandlerne let (eller brug dem rå). Hak mandlerne groft.
Blend dadler, olie, salt, peber, og citronsaft til en tyk dressing. samg til. Bland så med grøntsagerne, drys med mandlerne/nødderne og server.
2 røde æble
1 stor gul/orange peber
50 g mandler (el. hasselnødder)
5 store bløde dadler
1/2 dl mandelolie/hasselnøddeolie (eller neutral olie)
1 tsk. salt, peber
1 spsk tamari
saft fra 1/2 citron
Bryd broccolien op små buketter. Læg dem i en sigte og overhæld med kogende vand. Vandet skal blot blanchere broccolien, og skal kunne løbe fra med det samme.
Skær æblerne og peber (skyllede) i tern.
Rist mandlerne let (eller brug dem rå). Hak mandlerne groft.
Blend dadler, olie, salt, peber, og citronsaft til en tyk dressing. samg til. Bland så med grøntsagerne, drys med mandlerne/nødderne og server.
Kommentarer
Send en kommentar