Knasesalat med ærter

1/2 icebergsalathoved
500 g friske ærter i bælg
1/2 Galiamelon
250 g cocktailtomater
1/2 agurk
1 æble
1 gul peber
1 håndfuld saltmandler
olivenolie

Snit icebergsalaten i fine strimler og læg dem i bunden af et fad.
Bælg ærterne og læg dem i en skål til senere.
Skær skrællen af melon, fjern kerner og skær den op i tern.Skær peberfrugt uden kerner i tern.
Halver de skyllede tomater, skær dem i kvarte, hvis de er større end valnødder.
Skær agurken over på langs og fjer kernerne. Skær så agurken i to havdele på langs, og skær hver halvdel i små halvmåner.
Skyl æblet, skær det over, fjern kernehus, skær i både og så i tern.
Skær peberfugten uden kerner i tern.

Læg alle grøntsagerne oven på icebergsalaten, med ærterne til sidst. Drys groft hakkede saltmandler på til allersidst, og dryp med lidt god olivenolie.

Kommentarer