5 store bløde dadler uden sten
1 rød chili uden kerner
5 bløde soltørrede tomater
2 små friske tomater med smag
1 toptsk. Ras El Hanout (arabisk krydderiblanding)
1 dl. olivenolie
1/2 dl. mild æbleedikke
2 spsk. tamari
salt, peber, honning
Blend det hele undtagen salt, peber, honning. Smag til med sidstnævnte efter blendning.
Kan bruges som salatdressing eller tilbehør til pølser, koteletter, bagt fisk.
1 rød chili uden kerner
5 bløde soltørrede tomater
2 små friske tomater med smag
1 toptsk. Ras El Hanout (arabisk krydderiblanding)
1 dl. olivenolie
1/2 dl. mild æbleedikke
2 spsk. tamari
salt, peber, honning
Blend det hele undtagen salt, peber, honning. Smag til med sidstnævnte efter blendning.
Kan bruges som salatdressing eller tilbehør til pølser, koteletter, bagt fisk.
Kommentarer
Send en kommentar