Mandel-rosmarin biscuits

Lækre biscuits, serves evt. som scones med flødeskum og godt syltetøj, f.eks. stikkelbærsyltetøj.

250 g mandelmel + evt. noget til at drysse på bordet ved udrulning
1/2 tsk. salt
1/2 tsk. bagepulver
3/4 dl neutral olie eller mandelolie
2 æg
1 spsk. honning
1/2 spsk. finthakket frisk rosmarin

Lav mandelmel i foodprocesseren af 250 til 300 g mandler med skind.
Bland de tørre ingredienser inkl. rosmarin i en skål, pisk de våde sammen i en anden skål, og mix til sidst. Rør dejen godt sammen.
Rul dejen ud på bordet mellem to stykker mad- eller bagepapir i den tykkelse du ønsker, og udstik biscuits med en udstikker eller et glas i den størrelse du ønsker. Du skal nok drysse papiret med mandelmel, når du udruller, for at undgå at dejen hænger fast!
Bag kagerne ved 180 grader i 12-15 minutter.

Inspireret af Greenkitchenstories.com

Kommentarer