4-5 æbler
1 spsk. kanel
100 g hasselnødder eller mandler (eller blandet)
50 g rørsukker eller kaktusblomstsukker
evt. 1/2 dl. revet marcipan
50 g smør
Skær æblerne i både eller store stykker.
Læg dem i et smurt ovnfad. Drys godt med kanel på.
Kør de øvrige ingredienser i en foodprocesser til en smuldredej.
Fordel oven på æblerne.
Bag 15-20 minutter ved 180 grader. Pas på den ikke får for meget, det går hurtigt med en nøddedej.
Server lun med flødeskum, creme fraiche eller græsk yoghurt med lidt kanel.
1 spsk. kanel
100 g hasselnødder eller mandler (eller blandet)
50 g rørsukker eller kaktusblomstsukker
evt. 1/2 dl. revet marcipan
50 g smør
Skær æblerne i både eller store stykker.
Læg dem i et smurt ovnfad. Drys godt med kanel på.
Kør de øvrige ingredienser i en foodprocesser til en smuldredej.
Fordel oven på æblerne.
Bag 15-20 minutter ved 180 grader. Pas på den ikke får for meget, det går hurtigt med en nøddedej.
Server lun med flødeskum, creme fraiche eller græsk yoghurt med lidt kanel.
Kommentarer
Send en kommentar