1/2 blomkål
1 squash
1 gul peber
1/2 frisk ananas
Karrysauce:
3/4 dl. olivenolie
1 spsk. kokosolie
1 spsk mild karry
1/2 dl frisk koriander
3 spsk. mandelsmør
2 spsk. agavesirup
1/2 dl kokosmel
1 spsk. frisk citronsaft
evt. 1 tsk. hakket citrongræs eller revet limeskal
Skær alle grøntsager i mundrette stykker.
Kom alle ingredienserne til saucen i blenderen og blend til en sauceagtig konsistens.
Bland sauce og grøntsager. Pynt evt. med lidt koriander eller persille.
Opskrift fra 'Glød og glæde med raw food' af Vibeke Amdissen
1 squash
1 gul peber
1/2 frisk ananas
Karrysauce:
3/4 dl. olivenolie
1 spsk. kokosolie
1 spsk mild karry
1/2 dl frisk koriander
3 spsk. mandelsmør
2 spsk. agavesirup
1/2 dl kokosmel
1 spsk. frisk citronsaft
evt. 1 tsk. hakket citrongræs eller revet limeskal
Skær alle grøntsager i mundrette stykker.
Kom alle ingredienserne til saucen i blenderen og blend til en sauceagtig konsistens.
Bland sauce og grøntsager. Pynt evt. med lidt koriander eller persille.
Opskrift fra 'Glød og glæde med raw food' af Vibeke Amdissen
Kommentarer
Send en kommentar