4 store rødbeder
1 stor selleri
4 stilke grønkål
2 syrlige æbler
1 lille glas kapers
2 håndfulde gode oliven
olivenolie, sennep, honning, salt, peber
Pak en vasket og tyndtskrællet selleri ind i folie, og læg foliepakken og vaskede rødbeder i et ovnfad, og bag 30-40 minutter ved 160 grader. Stik i grøntsagerne med en gaffel, de må gerne være al dente, men ikke hårde.
Afkøl de bagte grøntsager, og skær dem i tern.
Skær æblet i tern og vend dem i lidt citronsaft, så de ikke bliver brune.
Rib grønkålsstænglerne, og skyl grønkålen omhyggeligt. Hak derefter kålen ret fint, evt. i foodprocesser.
Vend det hele med kapers og oliven. Lav en dressing af olie, sennep, salt, peber og honning og vend det i salaten.
Server til koteletter, frikadeller, svinekam eller bovsteg.
1 stor selleri
4 stilke grønkål
2 syrlige æbler
1 lille glas kapers
2 håndfulde gode oliven
olivenolie, sennep, honning, salt, peber
Pak en vasket og tyndtskrællet selleri ind i folie, og læg foliepakken og vaskede rødbeder i et ovnfad, og bag 30-40 minutter ved 160 grader. Stik i grøntsagerne med en gaffel, de må gerne være al dente, men ikke hårde.
Afkøl de bagte grøntsager, og skær dem i tern.
Skær æblet i tern og vend dem i lidt citronsaft, så de ikke bliver brune.
Rib grønkålsstænglerne, og skyl grønkålen omhyggeligt. Hak derefter kålen ret fint, evt. i foodprocesser.
Vend det hele med kapers og oliven. Lav en dressing af olie, sennep, salt, peber og honning og vend det i salaten.
Server til koteletter, frikadeller, svinekam eller bovsteg.
Kommentarer
Send en kommentar