Sunde müslibarer

125 g mandler, malet til mel
125 g hasselnødder, malet til mel
80 g rørsukker eller kaktusblomstsukker (eller 1 moset banan)
60 g hørfrø
40 g sesamfrø
100 g peanutbutter
100 g tørrede abrikoser, finthakkede
50 g kokosmel
50 g raw cacao nibs (eller mørk chokolade over 70 %)
2 æg

Bland finthakkede mandler, hasselnøddemel, rørsukker, hørfrø, sesamfrø, kokosmel og cacao nibs (chokolade) sammen. Tilsæt hakkede abrikoser.
Rør dernæst peanutbutter og æg i.
Kom massen i et fad 25x35 cm beklædt med bagepapir. Fordel massen med en ske, så den bliver jævnt fordelt.
Bag massen ved 110 grader varmluftovn i 1 time.
Skær massen ud i 16 müslibarer. Fordel dem på en bagerist og bag dem i yderligere 45 minutter.
Lad müslibarerne køle af.
Opbevares i en lufttær beholder.

Modificeret opskrift fra Netslank.dk.

Kommentarer