2-3 persillerødder, pastinakker, et stykke selleri - eller en blanding
2 æbler med skræl
50 g mandler - evt. ristede
1/2 dl jomfru olivenolie
2 spsk. æbleeddike eller citronsaft
salt, peber
evt. persille
Put rodfrugt, æbler og mandler i en foodprocesser og hak til en rislignende konsistens.
Pisk olie, eddike, salt og peber sammen.
Hæld rodfrugtmassen op i en serveringsskål og hæld dressingen på rør rundt. Dressingen skal forsvinde ind i massen og give smag, men nærmest blive usynlig.
Kan drysses med friskhakket persille.
Et godt tilbehør til gryderetter, kødsovs og karryretter, for dem der ikke spiser stivelsesholdigt tilbehør.
2 æbler med skræl
50 g mandler - evt. ristede
1/2 dl jomfru olivenolie
2 spsk. æbleeddike eller citronsaft
salt, peber
evt. persille
Put rodfrugt, æbler og mandler i en foodprocesser og hak til en rislignende konsistens.
Pisk olie, eddike, salt og peber sammen.
Hæld rodfrugtmassen op i en serveringsskål og hæld dressingen på rør rundt. Dressingen skal forsvinde ind i massen og give smag, men nærmest blive usynlig.
Kan drysses med friskhakket persille.
Et godt tilbehør til gryderetter, kødsovs og karryretter, for dem der ikke spiser stivelsesholdigt tilbehør.
Kommentarer
Send en kommentar