Hyldeblomstparfumeret fisk med wakame og grønt

500 g torsk eller anden lys fast fisk
1 dl koncenteret hyldeblomst saft
1-2 dl hvidvin (gerne Sancerre)
det hvide af 2 porrer
1 squash
4 tomater
10 g wakametang
2 fed hvidløg
20 g smør
salt og peber

Skær fisken op i pæne store firkanter.
Læg dem i et smurt ovnfast fad.
Skær det hvide fra 2 porrer i meget tynde skiver.
Skær squashen i tynde skiver.
Skær hvidløgsfeddene i meget tynde skiver eller hak dem groft.
Skær tomaterne i skiver.
Udblød tangen i koldt vand i 10 minutter. Tag det op og dryp af, skær i strimler.
Læg grøntsager og tang over fiskestykkerne.

Bland hvidvin og hyldeblomstsaft med salt og peber, og hæld det over fisk og grøntsager. Læg små smørklatter overalt i fadet. Dæk med folie og bag ved 200 grader i 30 minutter.

Server med brød, ris, salat.

Kommentarer