Kokos-kaffe bar

En sund snack, kaffen kan erstattes af kakao, for ikke kaffe elskere.

1 dl ægte kokosmel. Kokos malet til fint mel, købes i helsekostbutikker (alternativ er at blende alm. kokosmel til et fint pulver)
1 dl hver af følgende ingredienser: mandler (andre nødder kan bruges), hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, hakket groft i foodprocesseren
2 spsk økologisk instant kaffe udrørt i 1 dl lunt vand
2 spsk. kakao nibs (ell. hakket 70 % chokolade)
1/2 dl alm. kokosmel
1/2 tsk. fint havsalt
2 modne bananer
revet skal og saft af 1 øko citron
1/2 dl. olivenolie
2 store spsk jomfru kokosolie
3 æg

Hæld kokosmelet i en skål.
Hak nødder og kerner i foodprocesseren, og hæld dem i skålen til kokosmelet.
Tilsæt almindelig kokosmel og kakao nibs
Bland alt godt.
Riv øko citronen, og pres derefter saften af den. Mos bananerne og vend med citronskal og saft. Pisk æggene let sammen, og hæld alle våde ingredienser i æggeblandingen inkl. oliven- og kokosolie, og pisk det let.
Bland så tørre og våde ingredienser.
Hæld op i en 25x35 cm bageform med bagepapir og bag 30 min. ved 200 grader. Bliver til 16 firkkanter. Opbevares bedst i køleskab.
Pynt evt. med chokoladestriber. - Smelt 70 % chokolade over vandbad, afkøl let, hæld det i en plastikpose. Klip et lille bitte hul i et hjørne, og sprøjt chokoladen på barene.
Læg dem med madpapir i mellem i en kagedåse.

Kommentarer