Lyssej i ingefærfløde og grøntsager

800 g lyssej
1 citron
3 dl piskefløde
3 cm ingefær
2 porrer
1 rød peber og 1 gul peber
2 gulerødder
salt, peber

Smør et ildfast fad med olie eller smør og læg sejfileterne der i. Drys med salt og peber og dryp med citronsaft.
Rens peberfrugterne og skær dem i strimler, rens porrerne og skær dem i tynde skiver. Skræl gulerødderne og høvl fine spåner af dem med kartoffelskrælleren. Læg alle grøntsager ovenpå fiskene, og drys igen med lidt salt og peber.
Skræl ingefæren og riv den fint, bland det revne ingefær i fløden, og smag til med salt og peber. Hæld fløden over fisken, dæk med folie og sæt i en 200 grader varm ovn. Giv fisken 2o minutter, fjern folien og bag yderligere 15 minutter.
Server med ris, bulgur, salat, brød...

Kommentarer