Mellemøsten møder rosenkål

500 g rosenkål
2 store sharonsfrugter
2 appelsiner
1 lille rødløg
1 spsk hel spidskommen
1 spsk hel koriander
20 g hasselnødder
olivenolie
salt, peber, honning (ell. sukrin)

Fjern alle kedelige yderblade fra rosenkålene og skær dem i tynde skiver.
Fjern den tørre blomst fra sharonsfrugterne og skær dem i stykker.
Skræl appelsinerne, del i både og skær i stykker.
Skræl løget og høvl det fint på et mandolinjern.
Bland rosenkål, løg og frugt.
Blend de hele krydderier med hasselnødderne til et groft pulver.
Bland den ønskede mængde krydderiblanding med olivenolie, salt, peber og lidt honning til en dressing. Vend dressingen i rosenkålblandingen.
Drys evt. lidt nødde-krydderiblanding på til sidst, eller lidt hakkede hasselnødder.

Kommentarer