1 l yoghurt (ikke græsk eller tyrkisk, men en tynd syrlig slags)
2,5 dl piskefløde
vanillepulver
frugt
usaltede pistacienødder
dadelsirup, rosinsirup, ahornsirup eller flydende honning
Forslag til frugtmuligheder:
sharonsfrugt
appelsin, mandarin, clementin
stenfri vindruer
granatæblekerner
æble
blåbær
melon
banan vendt med citronsaft
friske figner
friske og semifriske dadler
Afdryp yoghurt i et kaffefilter eller en sigte med et kæde natten over.
Pisk fløden og vend den i den afdryppede yoghurt, og smag til med vanillepulver (ikke vanillesukker)
Arranger yoghurt-fløden i en kupel på et fad.
Rengør frugten og skær det i passende bidder.
Hak usaltede pistacienødder fint.
Arranger frugterne oven på og rundt om yoghurt-fløde kuplen, og drys med pistacienødderne.
Server med sirup eller honning i en kande til at hælde over desserten på egen tallerken.
2,5 dl piskefløde
vanillepulver
frugt
usaltede pistacienødder
dadelsirup, rosinsirup, ahornsirup eller flydende honning
Forslag til frugtmuligheder:
sharonsfrugt
appelsin, mandarin, clementin
stenfri vindruer
granatæblekerner
æble
blåbær
melon
banan vendt med citronsaft
friske figner
friske og semifriske dadler
Afdryp yoghurt i et kaffefilter eller en sigte med et kæde natten over.
Pisk fløden og vend den i den afdryppede yoghurt, og smag til med vanillepulver (ikke vanillesukker)
Arranger yoghurt-fløden i en kupel på et fad.
Rengør frugten og skær det i passende bidder.
Hak usaltede pistacienødder fint.
Arranger frugterne oven på og rundt om yoghurt-fløde kuplen, og drys med pistacienødderne.
Server med sirup eller honning i en kande til at hælde over desserten på egen tallerken.
Kommentarer
Send en kommentar