Valnøddebrød uden hvedemel

Et dejligt brød uden hvedemel. Det bliver ikke højt, nærmest som et foccacia brød.
Det kan bages i en smurt franskbrødsform, for et højere brød.

1,5 dl quinoamel
1,5 dl boghvedemel
1 dl mandler
1 dl solsikkekerner
1dl hørfrø
1,5 dl valnødder
2 modne bananer
1 tsk bagepulver
1 tsk havsalt
1 dl olivenolie
4 æg

Kværn mandler, solsikkekerner og hørfrø til mel (hakke så fint som muligt på din foodprocesser).
Bland mandle/solsikke- og hørfrømel med quinoa og boghvedemel. Bland salt og bagepulver i.
Hal valnødderne groft, mos bananerne.
Rør æggene sammen, og bland med olien.
Vend alt sammen (det bliver en fast dej), og hæld dejen ud på en bageplade med bagepapir.
Bag brødet 30 minutter ved 200 grader. (Bages det i brødform skal det bage ca. 10 minutter mere).
Det er bagt, når det lyder hult, når du banker på det.

Kommentarer