2 dl havregryn
1/2 l vand
1 tsk. havsalt
20 g smør
Drysforslag:
hakket grønt
salt
revet parmesanost
fint hakkede nødder
hørfrø
Kog en grød af gryn, vand, smør og salt. Skal blive af en smørbar konsistens, tilsæt mere vand om nødvendigt.
Smør den kogte grød ud på en bageplade med bagepapir, brug en palet. Drys evt. med lidt af ovennævnte muligheder.
Bag 40-50 minutter ved 150 grader. Brækkes efter afkøling i passende stykker. Opbevares i en kagedåse.
1/2 l vand
1 tsk. havsalt
20 g smør
Drysforslag:
hakket grønt
salt
revet parmesanost
fint hakkede nødder
hørfrø
Kog en grød af gryn, vand, smør og salt. Skal blive af en smørbar konsistens, tilsæt mere vand om nødvendigt.
Smør den kogte grød ud på en bageplade med bagepapir, brug en palet. Drys evt. med lidt af ovennævnte muligheder.
Bag 40-50 minutter ved 150 grader. Brækkes efter afkøling i passende stykker. Opbevares i en kagedåse.
Kommentarer
Send en kommentar