Peanut-ingefær-banan bar

1 dl saltede peanuts
1 dl mandler
1 dl solsikkekerner
1 dl gule hørfrø
1 dl sesamfrø eller hampefrø
2 cm frisk ingefær
saft og skal af 1 økologisk citron
2 modne bananer
2 spsk. økoklogiske rosiner
1/2 dl olivenolie
2 store spsk. jomfru kokosolie
1 dl økologisk kokosmel
3 æg

Peanuts og mandler hakkes groft i foodprocesseren, de skal kunne smages i de færdige barer.
Hak solsikkekerner og hørfrø noget finere.
Mos bananerne med citronsaft og skal.
Riv det skrællede ingefærstykke fint, og bland i bananmosen, sammen med rosinerne.
Bland alle tørre og våde ingredienser og tilsæt så æggene et af gangen, rør til alt er 'samlet'.
Hæld dejen i et fad 35x25 cm med bagepapir og bag det 30 minutter ved 200 gradre. Giver 16 barer/firkanter.

Kommentarer