Spejlæg med skinke og grønt

4 store øko æg
4-8 skiver parmaskinke
100 g fetaost
8 store cocktailtomater (bag evt. lidt ekstra, de er gode i mange sammenhænge)
urtesalt, peber, rosa peberkorn let knust
1 lille buket broccoli
olivenolie
1 bdt. persille

Skær tomaterne over, læg dem på en bageplade med papir eller i et ildfast fad, drys skærefladen med urtesalt, peber og en dråbe agavesirup. Bag dem i 1-2 time ved 120 grader eller 8-10 timer ved 50 grader i en dehydrator.
Skær fetaosten i tern og mariner dem i lidt olivenolie og knust rosa peber.
Del broccolien i små buketter, læg dem i en sigte og overhæld med kogende vand. Læg dem der efter på et viskestykke, og dup dem tørre. Drys buketterne med lidt urtesalt.
Skyl persillen og blend det i 1 dl olivenolie.
Steg spejlæg

Anret på store tallerkner:
Et spejlæg, 4 halve bagte tomater, en (eller to) lille rulle af parmaskinke, broccolibuketter, fetatern med rosa peber. Dryp persilleolie uden om.

Kommentarer