Grønkåls-valnødde muffins med quinoa og mandelmel

12 stk:
150 g quinoamel
100 g mandelmel
80 g valnødder
2,5 tsk. bagepulver
1/2 tsk. natron (kan udelades)
3 æg
100 g hakket rå grønkål
1-2 tsk. rosa peberkorn (er ikke så pebrede)
3/4 dl olivenolie
3 dl yoghurt naturel
1-2 tsk. fint havsaltsalt
olie til formene

Hak 100 g mandler med skind til mel i en blender eller foodprocesser.
Hak valnødderne groft.
Knus de rosa peberkorn i en morter eller hak dem.
Bland quinoamel, mandelmel, valnødder, bagepulver, natron, salt og rosa peber.
Bland i en anden skål yoghurt, olie og æg. Vend den skyllede, ribbede og hakkede grønkål i.
Vend nu de tørre ingredienser ned i yoghurt-ægge blandingen, omrør omhyggeligt til alt er blandet.

Smør muffinsformene, og fyld dem 3/4 op med dej. Bag dem ved 180 grader i 20-25 minutter.

Kommentarer