Blåbær-banan-kokos bar med ekstra protein

50 g proteinpulver uden smag (gerne ærte- eller hampe protein) - alternativt 1 dl mandler
1 dl mandler
1 dl solsikkekerner
1 dl hørfrø (gerne gule)
1 dl sesamfrø eller afskallede hampefrø
1 dl kokosmel
2 meget modne bananer
150 g friske blåbær
saft af 1/2 citron
1 tsk økologisk vanillepulver (ikke vanillesukker)
3/4 dl vand eller juice
1/2 dl øko olivenolie
2 spsk. øko jomfru kokosolie
1/2 tsk fint havsalt
3 æg

Tørre ingredienser:
Mal mandler, solsikkekerner, og hørfrø til mel (som fuldkornsmel) i en foodprocesser.
Bland melet med protein, sesamfrø (eller hampefrø), kokosmel, salt og vanillepulver.
Mos bananerne og pres saften af 1/2 citron heri.
Skyl evt. blåbærene og læg til til afdrypning på køkkenrulle.
Våde ingredienser:
Pisk æggene (piskeris) med olie, kokosolie og vand.
Rør alt sammen, dvs. bananmos, blåbær, tørre ingredienser og våde ingredienser.
Hæld op i et ildfast fad 35x25 cm med bagepapir og bag det 30 minutter ved 200 grader.
Kan skæres op i 16 stykker.

Kommentarer