Fristende hasselnødde-choko cookies, glutenfri



Opskriften rækker til 12-14 cookies.
Hvis du laver dem store bliver de lidt seje og bløde indeni.

3 dl hasselnøddemel, køb det færdigt (f.eks. hos http://lowcarbstore.dk/) eller lav det selv i din foodprocesser
1 tsk. vaniljepulver
1/4 stk. fint havsalt
1/2 tsk. bagepulver
60 g hakket 70 % mørk chokolade
1 æg (kan erstattes af 2 spsk. HUSK, drysses i med de tørre ingredienser)
1/2 dl koldpresset rapsolie eller vindruekerneolie
1/2 dl honning, agavesirup, Sweet freedom frugt sirup eller Stevia (brug hvad der svarer til 1/2 dl honning)

Bland de tørre ingredienser først.
Bland de våde ingredienser i en anden skål.
Rør det hele sammen.
Sæt dejen på en bageplade med bagepapir med to teskeer, og flad dem lidt ud. De flyder lidt ud, så sæt dem ikke alt for tæt.
Bag dem ved 180 grader i 10-12 minutter, hold øje med dem.

Kommentarer