Ultimativt crunchy sommersalat


2-3 glaskål (se billedet lige ovenfor opskriften)
1 stor moden avocado
1 bdt. radisser
1 bdt. asparges
1-2 sprøde rødlige æbler
olivenolie
1 øko citron
grovkornet sennep
honning, salt, peber

Skræl glaskålene og skær dem i 1x1 cm tern.
Pil skrællen af avocadoen, fjern stenen, skær de to halvdele i både og så i tern.
Skær radisserne fri af bladene, fjern top og bund, og skær radisserne i skiver.
Knæk bunden af aspargeserne, skyl og tør dem, og skær dem i 1 cm stykker.
Vask æblet(erne), skær det kvarte, fjern kernehuset, skær i både og så i 1x1 cm tern.
Bland alle grøntsager i en skål.
Lav en dressing af 1/2 dl øko olivenolie, saft og revet skal af 1 øko citron, 1 spsk. grovkornet sennep + lidt Dijonsennep (eller den sennep du har), salt, peber og honning - det skal blive en syrlig-sød dressing med riv i). Hæld dressingen over salaten og server straks.





Kommentarer