Spidskål i smuk indpakning


 
1 spidskål
1/2 honningmelon
10-12 små tomater
1 bk. danske sugarsnaps
1/2 gul squash
2 majskolber
en håndfuld spiselige blomster
2 spsk. revet frisk ingefær
1/2 dl god øko olivenolie
salt, peber, 1 spsk. honning

Skær spidskålen over i 2 halvdele og fjern stokken. Del halvdelene i flere stykker på langs, og snit kålen fint.
Halver melon, fjerne kernerne, skær melonkødet ud af skallen, skær det i mindre både, og i tern.
Skyl og tør tomater, og skær dem så i kvarte.
Skyl ærterne og skær hver bælg i halve eller i tre dele.
Skyl og tør squashen, skær den igennem på langs og skær hver halvdel igennem igen. Skær der efter små halvmåneformede stykker.
Fjern de tørre blade om de friske majs, og skær kerne løs af kolben med en skarp kniv (på langs af kolben).
Riv frisk ingefær 2-3 cm, og bland det med olivenolie, salt, peber og 1 spsk. honning.
Bland alle grøntsager og fordel dressingen over.
Pynt med blomster.




Kommentarer