Dejlig og sund morgenmad, fuld af fibre, proteiner og sunde kulhydrater.
Pr. omelet (1 omelet til hver person):
2 æg
3 spsk. mælk (valgfrit alm. mælk, mandelmælk etc.)
1 spsk. fløde (kan erstattes af mælk eller mandelsmør, peanutbutter, kokosolie)
1 moden banan
1 spsk. kokosfibermel
1 knivspids fint havsalt
hindbær og mandler (andre bær og nødder kan bruges)
1 spsk. smør
Mos bananen.
Pisk æggene med mælk, fløde, salt og kokosfibermel.
Rør den mosede banan i.
Opvarm en lille pande med 1 spsk. smør. Når smørret er let brunet hældes æggemassen på og omeletten bages ca. 5 minutter ved middelvarme.
Læg hindbær (friske eller frosne, kan godt bruges fra frost, da de hurtigt tør på den varme omelet) og hakkede mandler på, og server.
Pr. omelet (1 omelet til hver person):
2 æg
3 spsk. mælk (valgfrit alm. mælk, mandelmælk etc.)
1 spsk. fløde (kan erstattes af mælk eller mandelsmør, peanutbutter, kokosolie)
1 moden banan
1 spsk. kokosfibermel
1 knivspids fint havsalt
hindbær og mandler (andre bær og nødder kan bruges)
1 spsk. smør
Mos bananen.
Pisk æggene med mælk, fløde, salt og kokosfibermel.
Rør den mosede banan i.
Opvarm en lille pande med 1 spsk. smør. Når smørret er let brunet hældes æggemassen på og omeletten bages ca. 5 minutter ved middelvarme.
Læg hindbær (friske eller frosne, kan godt bruges fra frost, da de hurtigt tør på den varme omelet) og hakkede mandler på, og server.
Kommentarer
Send en kommentar