Bund til en herlig pizza, glutenfri. Smager ikke af blomkål efter bagning, men er blot en god bund for et godt fyld, efter dit valg!
2 store pizzaer:
1 stort blomkålshoved
2 øko æg
1 dl revet ost
1/4 dl øko olivenolie
2 tsk. fint uraffineret havsalt
1 dl kikærtemel
1 spsk. Fiberhusk
evt. 1 tsk. tørret oregano
Tænd ovnen på 200 grader.
Skyl blomkålen, tør det, del det i store buketter og læg dem i en foodprocessor. Blend til en mellignende konsistens.
Læg blomkåls 'melet' i en stor skål, tilsæt de øvrige ingredienser og rør det hele godt sammen.
Del dejen i 2 og smør hver halvdel ud på en bageplade med bagepapir. Du vælger selv, hvor tynd bunden skal være.
Bag pizzabunden i 15 minutter til den har brune pletter og virker fast.
Skru ovnen op til 220 grader.
Nu kan du lægge fyld på bunden efter eget valg, og bage pizzaen (pizzaerne) 10-15 minutter ved 220 grader.
Ps. Jeg brugte en Gouda med valnødder revet i både dej og over pizzaerne, det var rigtigt lækkert.
2 store pizzaer:
1 stort blomkålshoved
2 øko æg
1 dl revet ost
1/4 dl øko olivenolie
2 tsk. fint uraffineret havsalt
1 dl kikærtemel
1 spsk. Fiberhusk
evt. 1 tsk. tørret oregano
Tænd ovnen på 200 grader.
Skyl blomkålen, tør det, del det i store buketter og læg dem i en foodprocessor. Blend til en mellignende konsistens.
Læg blomkåls 'melet' i en stor skål, tilsæt de øvrige ingredienser og rør det hele godt sammen.
Del dejen i 2 og smør hver halvdel ud på en bageplade med bagepapir. Du vælger selv, hvor tynd bunden skal være.
Bag pizzabunden i 15 minutter til den har brune pletter og virker fast.
Skru ovnen op til 220 grader.
Nu kan du lægge fyld på bunden efter eget valg, og bage pizzaen (pizzaerne) 10-15 minutter ved 220 grader.
Ps. Jeg brugte en Gouda med valnødder revet i både dej og over pizzaerne, det var rigtigt lækkert.
Kommentarer
Send en kommentar