Disse cookies er lækre, søde og rimeligt sunde :)
250 g kogte kikærter
40 g hvid chokolade
40 g macademianødder (eller cashewnødder)
2 spsk. kokoscreme (se her) eller kokosolie
4 store udstenede Medjoul dadler
2 tsk. revet skal fra en øko citron
1 spsk. chiafrø eller hørfrø (gerne de gule)
1 banan
lidt salt
Tænd ovnen på 180 grader.
Brug kogte kikærter eller kikærter på dåse (sidste nævnte skylles).
Læg chokolade og nødder i foodprocessoren og blend til en grov mel.
Nu skal resten af ingredienserne i foodprocessoren og alt blendes til en dej.
Læg bagepapir på bageplader og sæt bordtennisbold store toppe på pladen med en ske. Glat toppene ud med skeen, der dyppes jævnligt i koldt vand.
Bag kagerne 17 minutter. De bliver ikke sprøde, men faste når der er kolde.
Kan pyntes med smeltet hvid chokolade og pistacienødder:
Smelt chokolade med lidt kokosolie over vandbad. Smør på de afkølede kager. Drys med hakkede nødder.
Jeg brugte en økologisk hvid chokolade, der er café latte farvet.
250 g kogte kikærter
40 g hvid chokolade
40 g macademianødder (eller cashewnødder)
2 spsk. kokoscreme (se her) eller kokosolie
4 store udstenede Medjoul dadler
2 tsk. revet skal fra en øko citron
1 spsk. chiafrø eller hørfrø (gerne de gule)
1 banan
lidt salt
Tænd ovnen på 180 grader.
Brug kogte kikærter eller kikærter på dåse (sidste nævnte skylles).
Læg chokolade og nødder i foodprocessoren og blend til en grov mel.
Nu skal resten af ingredienserne i foodprocessoren og alt blendes til en dej.
Læg bagepapir på bageplader og sæt bordtennisbold store toppe på pladen med en ske. Glat toppene ud med skeen, der dyppes jævnligt i koldt vand.
Bag kagerne 17 minutter. De bliver ikke sprøde, men faste når der er kolde.
Kan pyntes med smeltet hvid chokolade og pistacienødder:
Smelt chokolade med lidt kokosolie over vandbad. Smør på de afkølede kager. Drys med hakkede nødder.
Jeg brugte en økologisk hvid chokolade, der er café latte farvet.
Kommentarer
Send en kommentar