Stenalderbrød som minibrød/skolebrød

En modificeret udgave af stenalderbrødet, gjort blødere med grøntsager, og bagt i små forme, så det passer i en madpakke som mellemmåltid!
Jeg har bagt halvdelen i en brownieform, der ligner skolerugbrødsformen, og halvdelen i muffinsforme.



2 dl grønsagspulp fra juiceproduktion eller revne grøntsager/frugt

100 g sesamfrø
100 g hørfrø
100 g solsikkerkerner

100 g græskarkerner
100 g mandler
100 g hasselnødder

2 spsk. kokosfibermel (kan udelades, men det giver en svag sødme og et saftigt brød)
1/2 dl kakaonibs eller hakket mørk chokolade (70 %)

2 tsk. salt
1/2 til 1 dl jomfru olivenolie
5 æg

Hak mandler, hasselnødder og græskarkerne groft.
Bland alle tørre ingredienser, rør revne grøntsager/frugt i, rør kakaonibs, salt og olie i - og rør til sidst æggene i. Bland alt godt sammen. Smør formene godt og hæld en passende mængde dej i hver form. Læg evt. et stykke bagepapir i bunden af hver brownieform, mine forme havde svært ved at slippe brødet efter endt bagning.
Bag brødene 30 minutter ved 160 grader.

 
 

Kommentarer