En lækker müsslibar som mellemmåltid, sødet med banan og med lidt sirup eller honning.
3 meget modne bananer
3 spsk. mandelsmør, peanutbutter eller andet nøddesmør
0,6 dl ahornsirup, agavesirup eller honning
1 stor spsk. blød kokosolie
1 tsk. stødt kanel
1/2 til 1 tsk. fint uraffineret havsalt
7,5 dl havregryn (Urtekram har dem glutenfri)
3 dl hakkede nødder/mandler/græskarkerner/sesamfrø
1/2 dl kakao nibs/eller hakket mørk chokolade/eller tørret frugt
Tænd ovnen på 170 grader.
Hak nødderne groft.
Blend banan og nøddesmør til creme.
Bland havregryn, nødder, kakao nibs, kanel og salt godt. Bland så sirup og kokosolie i, rør rundt, hæld der efter banancreme i og rør igen til alt er rigtig godt blandet.
Hæld massen op i firkantet form foret med bagepapir ( ca. 15x20 cm), glat massen ud til en ensartet tykkelse i hele formen.
Bag massen 40 minutter.
Afkøl helt, og skær ud i de ønskede stykker.
Pynt med smeltet chokolade.
Opskrift fra bloggen The first mess
3 meget modne bananer
3 spsk. mandelsmør, peanutbutter eller andet nøddesmør
0,6 dl ahornsirup, agavesirup eller honning
1 stor spsk. blød kokosolie
1 tsk. stødt kanel
1/2 til 1 tsk. fint uraffineret havsalt
7,5 dl havregryn (Urtekram har dem glutenfri)
3 dl hakkede nødder/mandler/græskarkerner/sesamfrø
1/2 dl kakao nibs/eller hakket mørk chokolade/eller tørret frugt
Tænd ovnen på 170 grader.
Hak nødderne groft.
Blend banan og nøddesmør til creme.
Bland havregryn, nødder, kakao nibs, kanel og salt godt. Bland så sirup og kokosolie i, rør rundt, hæld der efter banancreme i og rør igen til alt er rigtig godt blandet.
Hæld massen op i firkantet form foret med bagepapir ( ca. 15x20 cm), glat massen ud til en ensartet tykkelse i hele formen.
Bag massen 40 minutter.
Afkøl helt, og skær ud i de ønskede stykker.
Pynt med smeltet chokolade.
Opskrift fra bloggen The first mess
Kommentarer
Send en kommentar