Kalkunruller med tomatsauce og pestosquash

Gæstekokken Isabel Sandemann, min dejlige datter, har lavet denne virkelig velsmagende ret til bloggen. En ret, der er forholdsvis let lavet, men alligevel godt kan være en gæstret pga. de lækre ingredienser:



Kalkunruller:
4 kalkunsnitzler eller 4 skiver af et kalkunbryst
1 mozzarella
8 basilikumblade
8 soltørrede tomater
Salt og peber
Skær mozzarellaen i 4 skiver. Læg en skive på hver snitzel, der lukkes med kødsnor, og svitses af på pande, til de har farve på alle sider. Så lægges rullerne i et fad og overhældes med tomatsaucen. Tilberedes færdig i varm tomatsauce i ovnen. 

Tomatsauce
30 g smør
1-2 dl piskefløde
2 dl rødvin
2 ds. flåede tomater
1-2 spsk. oregano
1-2 spsk. honning
2 fed hvidløg
1 stort løg
Tænd ovnen på 200 grader.
Pil løget, halver det og skær det i tern. Pil hvidløget og hak det fint. Svits begge dele i smør og oregano til det bliver blødt. Tilsæt rødvin og kog op, tilsæt så flåede tomater, og kog nogle minutter. Hæld fløde på, kog op igen og smag til med salt, peber og honning. Lad saucen koge 2 minutter og hæld den så over kalkunrullerne i det ovnfaste fad.
Sæt fadet i ovnen 20 minutter og server retten med squash strimler sauteret på panden i lidt olie og vendt med en god pesto.

Kommentarer