Thaisalat - let og lækker!

En ny opskrift fra Isabel.
En let salat, der kan være en kærkommen afveksling for vintergrøntsager.
God til lyst kød og fisk.


Salat:1 blomkål
1 agurk
2 avocadoer
15 cherry- eller dadeltomater
1 rød peberfrugt
1 dl saltede peanuts

Skær blomkålen i kvarte, fjern stokken og skær blomkålen i små stykker.
Skyl og tør agurken, skær den over på langs, fjern kerner og skær halvdele i små stykker.
Halver avocadoerne, fjern sten og skind og skær i tern.
Skyl og tør peberfrugten, halver den, fjern frø-delen, skær i strimler og i tern.
Skyl og tør tomaterne og halver dem.
Bland alt i en skål.

Dressing:
1/2 dl ristet sesamolie
1/2 dl tamari (soya sauce)
1/2 dl limesaft
1 spsk. honning eller sødestof efter eget valg
friskkværnet peber
Pisk alle ingredienser sammen.
Bland med salaten.
Vend til sidst peanut i.

Kyllingedeller og thaisalat

Kommentarer