En let, super sund suppe, god til frokost, eventuelt som madpakke!
Du skal bruge en god blender til suppen.
1 person:
2-3 dl vand eller kold grøntsagsbouillon
2 håndfulde spinatblade
1 moden avocado
1/3 agurk
mindst 1 håndfuld friske krydderurter (gerne inkl. mynte)
1-2 spsk. citronsaft
evt. lidt frisk hvidløg eller forårsløg
1 lille æble (uden kernehuset)
1/4 dl god ekstra jomfru olivenolie
salt*, peber, evt. lidt honning, evt. lidt chili
100-125 g laks (jeg brugte varmrøget, men tern af fersk kogt eller bagt laks ville være lige så fint)
* Brug eventuelt et miks af alm. salt og urtesalt
Du kan bruge mange forskellige former for grønt i stedet for det foreslåede, eks. friske ærter, blegselleri, grønkål, frisk salat, spidskål - men hav altid avocado med i suppen!
Del avocadoen, fjern stenen og frigør avocadoen fra skallen.. Put vand, olie og alt grønt inkl. avocadoen i blenderen, blend til en glat konsistens og smag til med salt, peber og måske lidt honning.
Hæld i en skål og top op med laks.
Du skal bruge en god blender til suppen.
1 person:
2-3 dl vand eller kold grøntsagsbouillon
2 håndfulde spinatblade
1 moden avocado
1/3 agurk
mindst 1 håndfuld friske krydderurter (gerne inkl. mynte)
1-2 spsk. citronsaft
evt. lidt frisk hvidløg eller forårsløg
1 lille æble (uden kernehuset)
1/4 dl god ekstra jomfru olivenolie
salt*, peber, evt. lidt honning, evt. lidt chili
100-125 g laks (jeg brugte varmrøget, men tern af fersk kogt eller bagt laks ville være lige så fint)
* Brug eventuelt et miks af alm. salt og urtesalt
Du kan bruge mange forskellige former for grønt i stedet for det foreslåede, eks. friske ærter, blegselleri, grønkål, frisk salat, spidskål - men hav altid avocado med i suppen!
Del avocadoen, fjern stenen og frigør avocadoen fra skallen.. Put vand, olie og alt grønt inkl. avocadoen i blenderen, blend til en glat konsistens og smag til med salt, peber og måske lidt honning.
Hæld i en skål og top op med laks.
Kommentarer
Send en kommentar