Grønne kikærtedeller - kødløst måltid

En billig, proteinrig og kødløs ret




Til 2-3 personer (10 deller):
1 ds. økologiske kikærter eller 300 g kolde, kogte kartofler
1,5 dl 16% revet mozzarellaost
4 kugler frossen spinat el. grønkål, optøet og knuget helt fri for væde - el. et bundt persille el. 2 håndfulde babyspinat
2 tsk. fint havsalt og friskkværnet sort peber
1 dl øko havregryn med top på
2 øko æg

Hæld alt i din foodprocessor og kør til fars.
Varm en mellemstor stegepande op med smør eller kokosolie, sæt farsen på panden med en ske som deller. Tryk dem lidt flade, og steg dem 5 minutter på hver side ved middel varme. De skal stege i godt med fedtstof, så de ikke hænger i panden. Spis med salat til, eventuelt små smørristede kartofler.
Smager godt kolde!

Kommentarer