Crunchy salat med pesto

Lutter sprøde ingredienser med hjemmelavet pesto - et herligt tilbehør til både kød og vegetarretter.




1 blomkål
2 store syrlige og sprøde æbler
1 ps. sugarsnap ærter (de små tykke)
10 cocktailtomater

Persille-hasselnøddepesto:
1 bdt. persille (basilikum for den traditionelle udgave, rucola for en mere bitter udgave - eller en blanding af de krydderurter man har/kan lide)
15-20 g hasselnødder
1-2 fed hvidløg
20 g friskrevet parmesanost
1-1,5 dl god økologisk olivenolie (evt. 1 dl olie og o,5 dl vand)
salt, peber
honning (ell. sukrin) og citronsaft efter smag

Blend alt og smag til efter egne smagsløg.

Hak blomkål uden stok groft, skær æbler uden kernehus i tern, og skær de skyllede ærter i strimler. Skær cocktailtomaterne i kvarte, og bland alle grøntsager let. Hæld pesto på  og rør forsigtigt alt sammen.



Kommentarer