En ny opskrift fra Isabel.
En let salat, der kan være en kærkommen afveksling for vintergrøntsager.
God til lyst kød og fisk.
Salat:1 blomkål
1 agurk
2 avocadoer
15 cherry- eller dadeltomater
1 rød peberfrugt
1 dl saltede peanuts
Skær blomkålen i kvarte, fjern stokken og skær blomkålen i små stykker.
Skyl og tør agurken, skær den over på langs, fjern kerner og skær halvdele i små stykker.
Halver avocadoerne, fjern sten og skind og skær i tern.
Skyl og tør peberfrugten, halver den, fjern frø-delen, skær i strimler og i tern.
Skyl og tør tomaterne og halver dem.
Bland alt i en skål.
Dressing:
1/2 dl ristet sesamolie
1/2 dl tamari (soya sauce)
1/2 dl limesaft
1 spsk. honning eller sødestof efter eget valg
friskkværnet peber
Pisk alle ingredienser sammen.
Bland med salaten.
Vend til sidst peanut i.
En let salat, der kan være en kærkommen afveksling for vintergrøntsager.
God til lyst kød og fisk.
Salat:1 blomkål
1 agurk
2 avocadoer
15 cherry- eller dadeltomater
1 rød peberfrugt
1 dl saltede peanuts
Skær blomkålen i kvarte, fjern stokken og skær blomkålen i små stykker.
Skyl og tør agurken, skær den over på langs, fjern kerner og skær halvdele i små stykker.
Halver avocadoerne, fjern sten og skind og skær i tern.
Skyl og tør peberfrugten, halver den, fjern frø-delen, skær i strimler og i tern.
Skyl og tør tomaterne og halver dem.
Bland alt i en skål.
Dressing:
1/2 dl ristet sesamolie
1/2 dl tamari (soya sauce)
1/2 dl limesaft
1 spsk. honning eller sødestof efter eget valg
friskkværnet peber
Pisk alle ingredienser sammen.
Bland med salaten.
Vend til sidst peanut i.
Kyllingedeller og thaisalat |
Kommentarer
Send en kommentar