Lækkert grønt pålæg med et lavt kalorieindhold, men megen smag!
Til 2 madder:
2 stk. rugbrød med mange kerner, f.eks Mesterværk fra Kohberg
1/2 avocado
1 dl hytteost 4 %
1 håndfuld persille
1 stilk blegselleri
8 mandler
1 tsk. kakaonibs (kan udelades)
1 spsk. æblemost eller saft
salt, peber og 1/2 tsk. honning (kan udelades, men højner smagsoplevelsen)
Fjern top og bund fra selleristænglen, del den på langs og skær den i små bidder.
Skyl, tør og hak persillen.
Hak mandlerne.
Rør hytteost, bladselleri, persille, mandler, kakaonibs, saft, salt, peber og honning sammen.
Smør brødet med lidt smør eller nøddesmør, skær avocadoen i skiver og læg disse på brøddet.
Pynt med hytteostblandingen og spis løs! Hvis der pålæg i overskud, så spis det ved siden af!
Du kan pynte madderne med karse og lidt ekstra salt, eller frysetørrede bær, alt efter om du vil have en salt eller sødlig mad.
Til 2 madder:
2 stk. rugbrød med mange kerner, f.eks Mesterværk fra Kohberg
1/2 avocado
1 dl hytteost 4 %
1 håndfuld persille
1 stilk blegselleri
8 mandler
1 tsk. kakaonibs (kan udelades)
1 spsk. æblemost eller saft
salt, peber og 1/2 tsk. honning (kan udelades, men højner smagsoplevelsen)
Fjern top og bund fra selleristænglen, del den på langs og skær den i små bidder.
Skyl, tør og hak persillen.
Hak mandlerne.
Rør hytteost, bladselleri, persille, mandler, kakaonibs, saft, salt, peber og honning sammen.
Smør brødet med lidt smør eller nøddesmør, skær avocadoen i skiver og læg disse på brøddet.
Pynt med hytteostblandingen og spis løs! Hvis der pålæg i overskud, så spis det ved siden af!
Du kan pynte madderne med karse og lidt ekstra salt, eller frysetørrede bær, alt efter om du vil have en salt eller sødlig mad.
Kommentarer
Send en kommentar