3 store gulerødder
3 persillerødder (pastinak, eller en blok selleri)
2-3 rødbeder
0,3 dl olivenolie + evt. 1 spsk. citronolie
1 lille tsk. stødt spidskommen
1 lille tsk. stødt koriander
1 lille tsk. stødt allehånde
1/4 tsk. kanel
en knivspids stødt nellike
1-2 dl quinoa - lys, sort, rød efter behag (mængden bestemmes af appetitten hos de spisende)
2-4 dl vand (dobbelt af quinoa)
lidt havsalt
200 g fetaost
100 g af dine ynglingsoliven
1/2 bdt. bredbladet persille
1 øko citron, skal og saft
Skræl rodfrugterne, skær dem i store tern, og vend dem i en skål med 1/2 dl olivenolie, 2 teskefulde fint havsalt, sort peber, og de angivne krydderier. Læg ternene på en bageplade med bagepapir, og bag det 20 minutter ved 200 grader. Afkøl let.
Skyl quinoaen, og kog det 20 minutter (kog lidt korte tid ved hvid quinoa). Afkøl let.
Skær fetaosten i tern, hak persillen, riv citronen, og bland skallen med saften fra citronen.
Bland alt med let hånd, vend citronsaft/skal i til sidst.
3 persillerødder (pastinak, eller en blok selleri)
2-3 rødbeder
0,3 dl olivenolie + evt. 1 spsk. citronolie
1 lille tsk. stødt spidskommen
1 lille tsk. stødt koriander
1 lille tsk. stødt allehånde
1/4 tsk. kanel
en knivspids stødt nellike
1-2 dl quinoa - lys, sort, rød efter behag (mængden bestemmes af appetitten hos de spisende)
2-4 dl vand (dobbelt af quinoa)
lidt havsalt
200 g fetaost
100 g af dine ynglingsoliven
1/2 bdt. bredbladet persille
1 øko citron, skal og saft
Skræl rodfrugterne, skær dem i store tern, og vend dem i en skål med 1/2 dl olivenolie, 2 teskefulde fint havsalt, sort peber, og de angivne krydderier. Læg ternene på en bageplade med bagepapir, og bag det 20 minutter ved 200 grader. Afkøl let.
Skyl quinoaen, og kog det 20 minutter (kog lidt korte tid ved hvid quinoa). Afkøl let.
Skær fetaosten i tern, hak persillen, riv citronen, og bland skallen med saften fra citronen.
Bland alt med let hånd, vend citronsaft/skal i til sidst.
Kommentarer
Send en kommentar