Kokos-banan 'stenaldermuffins' - glutenfri, og fyldt med fibre og protein

Lækre, fiberrige og super sunde muffins. Alle tiders til madpakken.
Nøddefri, bagt med solsikkekerner, sesamfrø, hørfrø og kokos.




100 g solsikkekerner
100 g sesamfrø
50 g hørfrø
50 g kokosflager (eller kokosmel)
100 g kokosfibermel (se her )
3 modne bananer
1 øko citron
1 tsk. fint uraffineret havsalt
1 tsk. stødt kanel
evt. 2 cm friskrevet ingefær
evt. 2 spsk. kakao nips
1/2 dl vand
4 æg

Tænd ovnen på 180 grader.
Rør solsikkekerner, sesamfrø, hørfrø, kokosflager, kokosfibermel, salt og kanel sammen i en stor skål.
Mos bananerne. Riv skallen af citronen og pres saften af den. Bland de mosede bananer med citronskal og saft, og eventuelt frisk revet ingefær og eller kakao nips.
Tilsæt nu vand og æg og rør alt godt sammen.
Hæld dejen i muffinsforme, de hæver ikke, så de kan fyldes helt op.
Bages 30 minutter.


Kommentarer