Oopsies med kokos

Oopsies er et næsten kulhydratfrit 'fladbrød' - let lave, kan varieres uendeligt, og smager godt. De kan bages salte eller sødlige alt afhængig af, hvad du vil bruge dem til.
Findes på de fleste LCHF fora.



Her Oopsies med kokos, let sødligt uden sukker. Gode med smør, nøddesmør eller ost til en kop kaffe/the, eller bare som de er til et hurtigt mellemmåltid. De påvirker stort set ikke blodsukkeret:
3 æg
100 g neutral flødeost
1 spsk. kokosfibermel
1 spsk. revet kokosmel
1/2 tsk. fint havsalt
1 top tsk. Fiberhusk
Evt. 2 spsk. mosede hindbær eller 1 tsk. frysetørrede hindbær

Tænd ovnen på 150 grader varmluft.
Del æggene i hvider og blommer.
Rør æggeblommerne med flødeost til en lind masse. Sigt kokosfibermel i, tilsæt revet kokos, salt og Fiberhusk, rør det klumpefrit. Rør bær i, hvis du vil have det.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i æggemassen.
Fordel dejen i 6-8 klatter på en bageplade med bagepapir.
Sæt dem i ovnen og bag i 30 minutters.
Kan opbevares i køleskab eller fryser og lunes let.

NB: Bag dem i en mindre størrelse og læg dem sammen om flødeskum med smag, som fastelavnsboller!

Kommentarer