Salat med oksemørbrad - Stop madspild

En "genbrugssalat", med skønne rester af et festmåltid. Vi fik langtidsbagt oksemørbrad med birkeskartofler og grønkålssalat, hvilket blev en herlig kold salat dagen efter!



300 g kold steg
min. 500 g salat (salaten fra dagen før)
min. 300 g kolde kartofler (mine var kartoffeltærte med birkes)
syltede rødløg eller tyndt skårne rødløgsskiver
fetaost, parmesan, vesterhavsost eller anden ost du kan lide i salat

Alt blandes, og der tilsættes evt. lidt olie-eddike dressing, hvis ikke der var (nok) dressing på salaten fra i går.

Dressing:
1/2 dl øko jonfru olivenolie
2 spsk. god vineddike
1-2 spsk. honning
evt. lidt Dijonsennep
salt, peber

Pisk alle ingredienser godt sammen, smag til, der skal være syrlig-sødligt, og lidt skarpt.


Kommentarer