Glutenfri havreboller - med æg

En dejlig let bolle, helt sikkert et hit hos børn. 
Det er en ret flydende dej, så der skal bages i forme.
Jeg bagte i muffinsforme, og fik 9 små boller. Skal de bruges til sandwich eller burgere, så kan du forvente at få 4 boller ud af portionen. Hvis du vil bage 6 boller, så forøg opskriften med 
50 %.
Bag evt. burgerboller i disse forme.


Opskrift:
100 g fint havremel
1 spsk. sesamfrø
1 spsk. gule hørfrø
1/4 tsk. bagepulver
1/4 tsk. fint salt
4 spsk. rapsolie (eller smør eller olivenolie)
4 store æg
2 spsk. mælk

Tænd ovnen på 220 grader.
Bland havremel, sesamfrø, hørfrø, salt og bagepulver sammen i en dyb tallerken eller en lille skål.
Pisk æg, olie og mælk sammen i en skål, og pisk de tørre ingredienser i.
Hæld i forme og bag små boller i 10-12 minutter, store boller i 12-14 minutter.
Spis dem gerne lune.


Kommentarer